remont i održavanje

mašina i komponenata

građevinske mehanizacije

U modernom i dobro opremljenom remontnom centru na preko 1000 m² prostora vršimo remonte i tekuća održavanja svih vrsta i tipova gradjevinskih mašina renomiranih svetskih proizvodjača kao što su CAT, KOMATSU, NEW HOLLAND, JCB, LIBHERR i druge. U servisnom programu su takodje zastupljeni i svi domaći proizvodjači kao što su 14 OKTOBAR, RADOJE DAKIĆ, PPT, FAGRAM, IMT i ostali.

šinskih vozila

U našem remontnom centru vrsimo remonte i servisiranje P0 P1 P2 P3 lokomotiva, dresina, lokotraktora i vagona svih tipova i proizvodjača. U našem programu su takodje zastupljeni lokomotive i vagoni za jamsku eksploataciju.

rudarske mehanizacije

Nase dugogodišnje prisustvo na tržištu je garancija za kvalitetno održavanje rudarskih mašina i opreme. Nezavisno od vrste ili proizvodjača mašine spremni smo da vrlo kratkom roku intervenišemo kad su u pitanju pneumatske i hidraulićne bušilice, čekići, drobilice, jamska mehanizacija i druga oprema.

hodnih strojeva

Opremljenost našeg remontnog centra nam omogucava da u zavisnosti od stepena oštećenja vršimo delimične popravke ili kompletne remonte kada su u pitanju gusenični lanci, noseći i vodeći valjci, pogonski i zatezni točkovi svih renomiranih svetskih proizvodjača.

motora

U našem remontnom centru vršimo remonte motora renomiranih svetskih proizvodjača kao sto su CUMMINS, MERCEDES, STEYR, CAT, PERKINS, FAMOS, ISUZU, DEUTZ, IMR i drugi. Generalne remonte motora vršimo i na bazi industrijske zamene. U motore ugradjujemo originalne rezervne delove i delove poznatih svetskih proizvodjača.

hidrodinamičke transmisije

Višedecenjsko iskustvo u remontu hidrodinamičkih menjača, tork konvektora, diferencijala, planetarnih reduktora i drugih komponenata najpoznatijih svetskih i domaćih proizvodjača, daje nam za pravo da sebe svrstamo u red najboljih servisa za remont ovih komponenata. Prilikom remonta ugradjujemo originalne rezervne delove. Remontovane komponente ispitujemo na ispitnom stolu.

kompresora

Za remont kompresora bilo da se radi o klipnim, krilnim ili vijačnim naš remontni centar poseduje originalne rezervne delove, pored dugogodišnjeg iskustva koje posedujemo u mogućnosti smo da prihvatimo remont kompresora svih svetskih proizvodjača kao sto su ATLAS COPKO, KAESER, INGERSOLLRAND i drugih bez obzira na način i vrstu pogona.

hidrauličnih komponenti

Za remont hidrauličnih komponenti naš remontni centar opremljen je specijalnim alatima, instrumentima i stolom za ispitivanje hidropumpi, hidromotora, razvodnika, ventila, upravljača i cilindara svih svetskih proizvodjača kao što su LINDE, REXROTH, SAUER, EATON, PARKER, DENISON i drugi . Za remont komponenata ugradjujemo originalne rezervne delove i dajemo garanciju za izvršene radove.