rezervni delovi

i ostala oprema

Kvalitetnim i povoljnim ponudama pokušavamo da ispratimo potrebe tržišta i da našim kupcima učinimo dostupnim i nove mašine od različitih renomiranih svetskih proizvodjača, koji za kvalitet svojih proizvoda poseduju odgovarajuće sertifikate i motore na kojima je regulisana emisija izduvnih gasova a sve to u zavisnosti od želje naših kupaca.

Prateći trendove i najnovija tehnološka dostignuća u svetu gradjevinskih mašina, mi našim kupcima omogućujemo da te proizvode renomiranih svetskih proizvodjača imaju u svom voznom parku u veoma kratkom roku i po izuzetno povoljnim cenama.

Širok asortiman različitih tipova mašina u svakom trenutku je dostupan našim kupcima. Visok kvalitet proizvoda garantuju renomirani proizvodjači svojim dugogodišnjim prisustvom na svetskom tržištu i sve to potvrdjuju sertifikatima o kvalitetu.

hodni stroj

Svi oni koji u tehnološkom procesu u svojoj proizvodnji ili eksploataciji mašine koju poseduju znaju koliko je za nesmetan rad i optimalni učinak važan hodni stroj.Tu mislimo na gusenične lance, papuče, noseće i vodeće valjke, pogonske točkove, segmente i zatezne točkove. Da bi smo odgovorili zahtevima tržišta mi našim kupcima nudimo širok asortiman svetskih priznatih proizvodjača hodnih strojeva za buldozere, bagere, utovarne lopate, bušilice i druge mašine a sve to po izuzetno povoljnim uslovima i brzim rokovima isporuke.

zubi i noževi

Proizvodi svetskih priznatih imena u proizvodnji delova od manganski legiranih čelika koji su najviše izloženi habanju i deformaciji dostupni su našim kupcima po najpovoljnijim uslovima. Različite modele i veličine zubi, noževa i krajeva noža za različite tipove bagera, buldozera i utovarivača, naši kupci mogu dobiti i potrebne elemente za vezu istih.

vijačna roba

Kvalitet mašine i dugotrajnost u eksploataciji u mnogome zavisi od elemenata koji su ugradjeni u nju. Posebno stavljamo akcenat na vijke i navrtke. Zavisno od sklopa u kojima se ugradjuju razlikuju se po obliku, modelu, veličini i kvalitetu. Našim kupcima nudimo vijke i navrtke svih tipova i modela odgovarajućeg kvaliteta svetskih najpoznatijih proizvodjača po najpovoljnijim uslovima.

hidraulične komponente

Proizvodnju gradjevinskih mašina i opreme u novoj istoriji nemoguće je zamisliti bez hidrauličnih instalacija odnosno bez hidrauličnih pumpi, razvodnika, hidromotora, cilindara i različitih ventila.

Različite mašine u smislu veličine i oblika u zavisnosti od namene, poseduju i različite tipove i modele razvodnika sa mehaničkim, hidrauličnim ili elektro komandama. Pumpe i hidromotori različitih tipova i modela od zupčastih, krilnih i klipnoaksijalnih. Cilindara različitih modela i veličina zavisno od namene i proizvodjača mašine nudimo i različite svetski priznate proizvodjače hidrauličnih komponenata.

U ponudi imamo originalne rezervne delove i komponente mnogih svetski priznatih proizvodjača od kojih izdvajamo REXROTH, LINDE, VOLVO, CATERPILLAR, LIEBHERR, VICKERS, EATON, KOMATSU, HITACHI, KAYABA, SUNDSTRAND, KAWASAKI, KOBELCO i mnoge druge.

motori

Eksploatacija mašine gradjevinske ili rudarske odnosno njen vek i kvalitet eksploatacije normalno zavisi i od kvaliteta motora. Na našem tržištu u ovoj vrsti mehanizacije mahom su zastupljeni dizel motori različitih modela i tipova svetski poznatih proizvodjača. Mi našim kupcima obezbedjujemo originalne po najpovoljnijim uslovima delove za sve tipove motora raznih proizvodjača kao što su CUMMINS, MERCEDES, STEYR, CAT, PERKINS, FAMOS, ISUZU, DEUTZ, IMR i drugi.

transmisija

Stepen iskorišćenja snage motora u radu mašine zavisi od transmisionog prenosa. Zavisno od vrste mašine i proizvodjača nailazimo na tork konvektore, hidrodinamičke menjače, diferencijale, mostove i planetarne reduktore. Na nekim mašinama imamo pogon preko hidrauličnih pumpi i hidrauličnih motora, to se najčesće odnosi na bagere ali se takodje na takva rešenja nailazi i na ostalim tipovima mašina.

Našim kupcima je na raspolaganju široka lepeza frikcionih diskova, svih oblika i veličina, zaptivnog materijala različitog oblika i kvaliteta a sve to u zavisnosti od zahteva proizvodjača. Napomenuli bi smo samo neke proizvodjače čije proizvode mozete nabaviti kod nas a to su: ZF, CLARK, TWIN DISC, KOMATSU, CATERPILLAR, JCB i drugi.